Je bent op deze pagina terecht gekomen en hebt daarbij gebruik gemaakt van het internet. Zie het internet als een digitale snelweg. De kans is groot dat je hiervoor nooit een digitaal rijbewijs heb moeten halen.

Hoe anders is dat als je de fysieke snelweg op wil gaan. Je zal rijles moeten nemen, een theoriecertificaat moet halen en zelfs moeten afrijden voordat je de snelweg op mag gaan. 

Dagelijks spenderen we vaak meerdere uren per dag op het internet. We gaan steeds meer apparaten aan het internet koppelen, denk bijvoorbeeld aan slimme verlichting of een slimme deurbel. Ook maken we veelvuldig gebruik van social media en delen veel persoonlijke gegevens op het internet. Zelfs onze bankrekening is digitaal. Dan is het toch raar dat niemand ons ooit heeft geleerd hoe je dit veilig moet doen?! Juist! En daarom bieden wij deze online training van de Cybersecurity Universiteit aan. 

In de online training worden de belangrijkste elementen van cybercriminaliteit behandeld. Door middel van onze training leer jij hoe je jouw waardevolle foto’s, video’s en belangrijke bestanden kan beveiligen en hoe cybercriminelen te werk gaan zodat je in de toekomst geen slachtoffer wordt.

De onderwerpen die tijdens de training besproken zullen worden hebben betrekking op cybercriminaliteit. De onderwerpen die in de training worden besproken zijn:
– Introductie Awareness Programma
– Digitale transformatie
– Jouw rechten met de nieuwe privacywet!
– Het Internet
– Phishing
– Wachtwoorden
– Wi-Fi
– Ransomware
– Veilig gebruik van Social Media
– Mobiele beveiliging
– BONUSMODULE: TIPS & TRICKS

De training is toegankelijk voor iedereen. Of je nu online veel ervaring hebt of niet. Mensen met weinig IT-kennis doen de training maar ook IT-medewerkers met vele jaren ervaring. In de training worden actuele vormen van cybercriminaliteit behandeld. Iets wat je niet leert op school en daarom is deze training voor iedereen goed om te doen.

Door de training toe te voegen aan de winkelmand en op ‘Afrekenen’ te klikken, begint de aanmelding. Vul vervolgens jouw factuurgegevens in en kies een betaalmethode die bij je past.

De training bestaat op dit moment uit 5 tot 10 minuten per module en heeft in totaal 10 modules.  

Dit is zeker mogelijk. De training is op alle online platformen te voltooien.

De training kost eenmalig €79,-. Hierna heb je een jaar lang toegang tot de online training van de Cybersecurity Universiteit. Daarnaast zijn we ook druk bezig om een online community te starten. Hierin willen we belangrijke informatie en nieuws delen. Bij aanschaf van de training krijg je levenslang toegang tot de community en profiteer je van promo’s van onze leveranciers.

Het is mogelijk om na het behalen van de training, de training nogmaals te doen. Zo kan je de training ook met je partner of kinderen doen. Let op: het is niet toegestaan om de training met meer dan 5 mensen te delen.  

Bij aankoop van de training, heb jij een jaar toegang tot online training van de Cybersecurity Universiteit. Je houdt wel toegang tot de community!

Goed bezig! Je bent nu op de hoogte van de trends, ontwikkelingen en gevaren van cybercriminaliteit. Echter is cybercriminaliteit constant in ontwikkeling. Wij blijven de training daarom bijwerken met actuele ontwikkelingen.