Wie zijn wij?

De Cybersecurity Universiteit is een initiatief van De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO). Wij hebben als missie om de online wereld veiliger te maken. Met DGDO helpen wij bedrijven en organisaties (zie onze referenties, zoals gemeenten en grote bedrijven, op: https://degezondedigitaleorganisatie.nl/referenties/) inclusief hun medewerkers te beschermen tegen cyberincidenten.

Wat doen wij?

Met de training van de Cybersecurity Universiteit, een laagdrempelige online training, helpen wij jou te beschermen tegen cyberincidenten, door je kennis op dit gebied te vergroten en je te voorzien van praktische tips en informatie.

Waarom?

Niemand heeft geleerd hoe je veilig gebruik kunt maken van het internet. Er wordt min of meer van je verwacht dat je dat weet, zodra je een computer aanschaft of gebruik maakt van het internet.

Tegelijkertijd gaan de ontwikkelingen op digitaal vlak snel. Zo snel dat je in Nederland eigenlijk al niet meer zonder het internet kan.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor iedereen die gebruik maakt van het internet. De training is bij uitstek geschikt als jij:

• wil leren hoe jij jezelf kan beschermen tegen cyberincidenten
  • je reeds slachtoffer bent geworden en dit in de toekomst wilt voorkomen
  • je online actief bent en gebruik maakt van sociale media en andere platformen
  • je ZZP-er bent, en aantoonbaar wilt voldoen aan de bewustwording van de AVG.

En als jij je herkent in onderstaande:

• je gebruikt hetzelfde wachtwoord voor meerder accounts
  • je gebuikt USB-apparaten
  • je slaat je wachtwoorden op in browsers zoals Google Chrome of Internet Explorer
  • je maakt gebruik van openbare wifi-netwerken in restaurants of op het vliegveld
  • je bent ‘bang’ om je foto’s en bestanden kwijt te raken

Onze Missie

De Cybersecurity Universiteit heeft als doel om jou te beschermen tegen cyberincidenten. Door je kennis omtrent cybercriminaliteit te vergroten en je te voorzien van praktische tips, zoals het instellen van je browser en apparaten.

Onze visie

Een veilig digitale wereld waarbij jij veilig gebruik kunt maken van het internet en alle aan het internet gekoppelde apparaten.

Meer informatie

Start vandaag met de Cybersecurity Universiteit! Heb je vragen? Laat het ons weten via info@dgdo.nl.