”Inmiddels weet ik ook hoe ik mezelf kan beschermen doordat ik deze cursus heb aangeschaft.”

Mike Tijssen – Reviewmeester.nl

Cybersecurity is voor veel mensen een moeilijk woord maar toch bestaat dit al vele jaren.

Het internet is één van de meeste geweldige uitvindingen die er ooit zijn gedaan.

Een nadeel van internet is cybercriminaliteit. Er zijn mensen die via inbraak op andere computers gegevens weten te bemachtigen van een ander.

Kan dit product je hier tegen beschermen? Wat houdt Cybersecurity Unitversteit precies in?

Lees er hieronder alles over in mijn review Cybersecurity Universiteit.

Inhoudsopgave

 • De maker van het product (Cybersecurity Universiteit)
 • Wat zeggen de makers over hun product?
 • Wat ontvang je met de Cybersecurity Universiteit?
  • Modules
  • Bonus
 • Wat schrijven klanten over dit product?
 • Wat is de prijs?
 • Conclusie: Is de Cybersecurity Universiteit jouw geld waard?

De maker van het product (Cybersecurity Universiteit)

Wie is de maker van het product Cybersecurity Universiteit? Dit product is ontwikkelt door een organisatie genaamd DGDO. Dit is De Gezonde Digitale Organisatie.

Zelf hadden wij hier nog niet van gehoord dus wat research vonden wij op zijn plaats. Dit bedrijf heeft als doel om alle mensen die gebruik maken van het internet te beschermen tegen internet criminelen.

Met ‘alle mensen’ bedoelen we in deze particulieren, bedrijven, instanties en allerlei andere organisaties. De doelgroep waar ze zich tot richten is dus lekker ruim.

Ze bieden daarnaast ook cursussen aan voor bijvoorbeeld particulieren maar ook gemeenten en bedrijven. Omdat ze zich tot velen richten hebben ze in de loop der jaren al veel tevreden klanten kunnen helpen beschermen tegen cybercriminaliteit.

Vaak zijn beide partijen erg blij met elkaar aan gezien de ene partij beschermt en de andere partij beschermd wordt. Verder laten de initiatiefnemers van dit product zien over veel kennis te beschikken.

Er zijn veel grote partijen die van hun diensten gebruik maken. Daarnaast zijn ze ook uitstekend geschikt om je bijvoorbeeld te beschermen als je gebruik maakt van internetbankieren.

Hun website vertoont geen rare beloftes en geen zaken die niet waar te maken zijn. Gewoon een simpele en overzichtelijk site zonder overdreven schreeuwende verkooppagina.

Daarnaast staan enkele makers met afbeeldingen op de website en zijn alle KVK gegevens te vinden bij de Kamer van Koophandel. Dit betekent dat ze eerlijk zijn en niks te verbergen hebben.

Cybersecurity universiteit

Wat zeggen de makers over hun product?

De makers hebben een duidelijk doel met hun Cybersecurity Universiteit. Ze geven aan dat ze als doel hebben om in principe iedereen die wil te beschermen tegen cybercriminaliteit.

Je leert door middel van dit product ook wat de gevaren zijn van cybercriminaliteit en hoe je hiermee om kunt gaan. Deze ga je herkennen en daarnaast ook elimineren.

Je wordt dus geïnformeerd hoe je gevaren kunt herkennen en hoe je deze kunt afwenden. Je leert jezelf dus beschermen met dit product. Het is vrij lastig om cybercriminaliteit te herkennen maar volgens De Gezonde Digitale Organisatie kan dit met hun product dus wel.

Er zijn bijvoorbeeld veel criminelen die zich per e-mail voordoen als bankmedewerker om zo belangrijke gegevens van jou te bemachtigen. Het lijkt alsof dit mailtje echt is, maar vaak zijn dit de zogeheten phising e-mails. Trap hier dus niet in!

Volgens de makers kun je de cybercriminelen in een vroeg stadium al tegenhouden en stoppen. Hierdoor voorkom je ernstige schade aan je computer of bijvoorbeeld bankgegevens.

Ik heb me voor deze cursus ook aangemeld en ben er zelf erg tevreden over. Ik heb namelijk ook een website die ik wil beschermen tegen schade en cybercriminelen.

Wat ontvang je met de Cybersecurity Universiteit?

Je vraagt jezelf waarschijnlijk af wat je allemaal krijgt als je dit product aanschaft. Daar kan ik vrij kort over zijn. Dit product bestaat uit 10 modules en een voorwoord.

Modules

Deze modules bespreken eigenlijk alles wat te maken heeft met cybercriminaliteit. Er wordt je geleerd welke gevaren er op het internet zijn en hoe je deze gevaren kunt bestrijden en herkennen.

Alle zaken over en rondom cybercriminaliteit worden uitgebreid besproken zodat je echt iets leert. Je bent hierdoor in staat om jezelf beter te beschermen op het internet.

Cybersecurity Universiteit

De modules zijn echter wel vrij kort maar dit houdt niet in dat ze niet duidelijk en leerzaam zijn. De modules nemen ongeveer zijn 15-20 minuten in beslag.

Maar wie wil nu om zichzelf te beschermen 10 modules van een uur doorlopen? Wij willen dit in ieder geval niet hoor!

Je leert dus in een kort tijdsbestek jezelf te beschermen. Bij veel modules worden er video’s gedeeld en de modules beginnen praktisch altijd met een korte inleiding.

Daarnaast bestaan bijna alle modules uit waardevolle tips, trucs en waardevolle informatie waardoor je jezelf goed kunt beschermen tegen de cybercriminelen.

Verder vinden wij dat de cursus er inhoudelijk en qua opbouw duidelijk uitziet. Iedere module die je doorloopt bestaat uit één onderwerp zodat je lekker praktisch kunt werken.

Hieronder zie je de modules nog eens kort samengevat.

 • Het voorwoord: Waar is kennis over cybercriminaliteit belangrijk?
 • 1: Digitale transformatie
 • 2: Jouw rechten met de nieuwe privacywet
 • 3: Het internet
 • 4: Phishing
 • 5: Wachtwoorden
 • 6: Wi-Fi
 • 7: Ransomware
 • 8: Veilig gebruik van Social Media
 • 9: Beveiliging tegen USB apparaten
 • 10: Mobiele beveiliging

Bonus

Naast de modules waar de cursus eigenlijk uit bestaat ontvang je ook nog eens een aantal extra bonussen. Dit is nog eens een extra module genaamd ‘Tips and Tricks’. Daarnaast kun je gebruik maken van speciale tarieven en acties van hun partners.

Deze module bevat nog eens extra informatie met betrekking tot cybersecurity. Deze zijn naar onze mening erg leerzaam. Zie hieronder een opsomming van wat er in deze extra module wordt besproken.

 • Havelbeenpwned
 • Google Chrome Extensie Wachtwoord
 • Je wachtwoorden veilig opslaan in een passwordmanager
 • VPN-verbinding + onze aanbevelingen
 • Gebruik van Twee Factor Authenticatie
 • Zorgen voor back-ups
 • Facebook
 • Instagram
 • Twijfel je over de veiligheid?
 • ESET Internet Security
 • Het bekijken waard

Naar onze mening is deze extra bonus module de moeite waard. Je krijgt hierdoor nog meer informatie en tips over cybersecurity en het nut en gebruik hiervan.

Je leert bijvoorbeeld Instagram en Facebook veilig te gebruiken. Wat ons betreft een goede afsluiting van dit product. Hierna volgt er nog een bonus waarbij je gebruik kunt maken van speciale tarieven en acties van hun partners.

Cybersecurity universiteit

Wat schrijven klanten over dit product?

Hoeveel reacties hebben we kunnen vinden over dit mooie product? We hebben eigenlijk redelijk wat reacties kunnen vinden en deze zijn veelal positief te noemen.

Aangezien er veel recensies te vinden zijn denken wij dat dit product ook aardig wat verkocht wordt. De klanten die dit product hebben aangeschaft zijn vaak tevreden en geven aan dat cybercriminaliteit veelal geëlimineerd kan worden door gebruik van dit product.

Reacties die wij tegenkwamen waren ‘wij zien nu daadwerkelijk welke gevaren er zich op het internet voordoen’ en ‘we kunnen ons inmiddels beter wapenen tegen cybercriminelen’.

Inmiddels weet ik ook hoe ik mezelf kan beschermen doordat ik deze cursus heb aangeschaft. Aangezien ik de mening van veel mensen deel wil dit zeggen dat dit een kwalitatief goed product is.

Wat is de prijs?

Wat betaal je voor Cybersecurity Universiteit? De verkoopprijs voor een abonnement van 1 jaar is € 79,00 per jaar. Mocht je besluiten een gezinsabonnement af te sluiten betaal je € 109,00 per jaar.

Als je alleen jezelf wilt beschermen kun je dus gaan voor het abonnement van € 79,00. Mocht je er als gezin gebruik van willen maken kun je kiezen voor het abonnement van € 109,00 per jaar aangezien je dan goedkoper uit bent.

Voor het compleet beschermen tegen cybercriminelen vinden wij € 79,00 of € 109,00 voor een jaar niet teveel geld. Als je jouw belangrijkste gegevens kunt beschermen tegen criminaliteit vinden wij dit een redelijk bedrag. Je kunt namelijk grote schade oplopen.

Conclusie: Is de Cybersecurity Universiteit jouw geld waard?

Is het product Cybersecurity Universiteit jouw geld waard of juist niet? Zoals je hierboven waarschijnlijk hebt gemerkt zijn we enthousiast over dit product en kan ik dit product aanraden.

Deze cursus zit qua opbouw en inhoud wat ons betreft goed in elkaar. De tien modules zijn overzichtelijk en alles wordt in begrijpbare taal beschreven en uitgelegd.

De informatie, tips en trucs zijn allemaal van deze tijd en de cursus dus ook. De hedendaagse bedrijven maar ook particulieren kunnen aan dit product veel plezier beleven.

Door middel van deze cursus doe je volgens ons veel waardevolle informatie op en zul je in korte modules veel stappen kunnen zetten. Dit heb ik zelf ook ervaren en dat werkte erg prettig.

Als je dus graag wil leren hoe je cybercriminaliteit kunt opsporen, er voor kunt zorgen dat je geen slachtoffer wordt en ook nog eens deze criminaliteit kunt elimineren dan is dit product zeker een aanrader!

Bedankt voor het lezen van mijn review over de Cybersecurity Universiteit. Mochten er nog enkele vragen en/of opmerkingen zijn stel deze dan onderaan dit bericht.

Wil jij weer echt veilig en met een gerust hart kunnen internetten? Inmiddels zijn u al veel tevreden klanten voor gegaan!

GA DIRECT NAAR DE KORTINGSPAGINA!